ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Θέμιδα

Χριστός Ανέστη, Φλωρινιώτες. Δεχτείτε, παρακαλώ, τις καλύτερες Ευχές μου για Υγεία και Οικογενειακή Ευτυχία.

Θεωρώ, υποχρέωση μου, να ενημερώσω τους συμπατριώτες μας για τα ανησυχητικά σημεία που γίνονται ολοένα πιο ευκρινή και έντονα, όσο πλησιάζει ο χρόνος των εκλογών. Σημεία τα οποία βλέπω να πληθαίνουν και γίνονται ολοένα πιο απροκάλυπτα.
Το πρώτο και ουσιωδέστατο θέμα είναι η Δικαιοσύνη.

Αλήθεια, πιστεύετε ότι υπάρχει Δικαιοσύνη στη χώρα μας ή υπάρχει μόνο Δικαστικό Σύστημα;

Τα στοιχεία που έχουν πέσει στην αντίληψη μου, το τελευταίο διάστημα, δημιουργούν την εντύπωση ότι η μεγάλη πλειοψηφία των δικαστών επηρεάζονται από την Κυβέρνηση, ότι η ηγεσία της μεθοδεύει συνθέσεις, προκειμένου να εξασφαλιστεί η λήψη επιθυμητής απόφασης από την Κυβέρνηση, και το χειρότερο ότι συμπράττει με αυτή στον σχεδιασμό νόμου που να δίνει τη δυνατότητα σε ελεγχόμενη ομάδα ανώτατων δικαστών να θέσει εκτός εκλογών κόμμα, κάτι που βάσει του Συντάγματος δεν μπορεί να γίνει. Συνεργάζεται, δηλαδή, η Δικαιοσύνη, στην παραβίαση του Συντάγματος! Και επιβεβαιώνεται έτσι απροκάλυπτα!

Και όταν σκοντάφτουν επάνω σε αδέκαστο δικαστή, κάνουν κρυφές συναντήσεις και επιχειρούν να τον δωροδοκήσουν, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις. Και δεν έχω κανέναν λόγο να μην τον πιστέψω, διότι παραιτήθηκε, γενναία, και μετά προέβη στην ανακοίνωση.

Γιατί έγινε αυτό; Γιατί ήξεραν ότι δεν θα συνέπραττε στην καταπάτηση του Συντάγματος! Το πώς, είναι άξιο απορίας. Κάπου πάει το μυαλό μου, βέβαια. Αξίζει, όμως να ξέρετε ότι το θέμα αν τα Funds έχουν το δικαίωμα να εκπληστηριάζουν το σπιτάκι σας είχε απορριφθεί από το ίδιο τμήμα του Αρείου Πάγου στο οποίο προΐστατο ο ίδιος δικαστής. Και τον παρέκαμψαν φέρνοντας τον στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου!

Όλα τα παραπάνω δεν συνάδουν με το δημοκρατικό πολίτευμα. Ούτε πείθουν περί πραγματικής, ανεπηρέαστης, τυφλής και ανεξάρτητης Δικαιοσύνης.

Άρα Εξαρτημένο Δικαστικό Σύστημα έχουμε και όχι Δικαιοσύνη. Και αυτό πρέπει να αλλάξει τάχιστα!

Σημειώστε ότι ανήκω σε οικογένεια που πολέμησε και τις τρεις μορφές Δικτατορίας, στην σειρά: Φασισμό, Ναζισμό και Κομμουνισμό, μέσα από τις τάξεις του Ελληνικού Στρατού, του Ζέρβα και του Ελληνικού Στρατού αντίστοιχα. Μάλιστα ο πατέρας μου αποστρατεύθηκε μετά τη μάχη της Φλώρινας.

Επομένως θα ήμουν ο τελευταίος που θα στήριζε ένα φασιστικό μόρφωμα. Όμως, πιστεύω ακράδαντα ότι η Υγιής Δημοκρατία δεν φοβάται τα άκρα. Όπως δεν φοβάται και δεν κινδυνεύει από τους Μπαχαλάκηδες…

Μόνο η Κυβέρνηση φοβάται την μετακίνηση τμήματος των ψηφοφόρων της προς τα εκεί…

Το Δεύτερο θέμα είναι αν έχουμε Δημοκρατία στην Ελλάδα, ή Δικτατορία με Κοινοβουλευτικό Μανδύα, με την συναίνεση της αντιπολιτεύσεως, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, και του Μέρα 25.

Σαφέστατα ισχύει το δεύτερο. Για σκεφθείτε τις ακραίες, αντιεπιστημονικές, καταστροφικές για την Υγεία και την Οικονομία ενέργειες της Κυβέρνησης τα τελευταία τρία χρόνια.

Τους εγκλεισμούς για μήνες στο σπίτι, τις υποχρεωτικότητες, τις γελοιότητες (όχι μάσκα αρχικά, ναι μάσκα κατόπιν, και επιμένει μέχρι σήμερα στα νοσοκομεία παρά τα συντριπτικά επιστημονικά συμπεράσματα περί του αντιθέτου), την καταστροφή της οικονομίας, τη χορήγηση επιστρεπτέας προκαταβολής γιατί έκλεισε με το έτσι θέλω τις δουλειές τους, αλλά τώρα τη ζητάει πίσω θαρρείς και αυτοί έφταιγαν που έκλεισαν κλπ, κλπ..

Εργαλειοποιώντας έναν ιό, επέβαλε μία Κοινοβουλευτική Δικτατορία και Κυβέρνησε επί τρία χρόνια με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις, παρακάμπτοντας το Κοινοβούλιο. Να σημειώσω, ότι κάτι αντίστοιχο έγινε στην περίοδο του Εμφυλίου, αλλά τότε οι Πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου πέρναγαν, εκ των υστέρων, από αντιπροσωπευτική επιτροπή του Κοινοβουλίου και έπαιρναν έγκριση. Τώρα, το Κοινοβούλιο γράφτηκε στα παλιά της υποδήματα…

Επικαλούμενη την έννοια του επείγοντος για έναν ιό που σήμερα έχει αποδειχθεί ότι έχει μικρότερη θνησιμότητα από την γρίπη για τους κάτω των 70 ετών.

Συνέπραξαν, φυσικά, τα συστημικά κόμματα (δηλαδή τα χειραγωγούμενα από το WEF του Klauss Schwab που εισήγαγε και συντονίζει το σύστημα της Παγκοσμιοποίησης ή Κομμουνιστικού Καπιταλισμού ή Κινεζοποίησης).

Απέμεινε μόνο Δημοκρατικό Κόμμα η “Ελληνική Λύση” η οποία αντιτάχθηκε σθεναρά στις αυθαιρεσίες της Κυβέρνησης, λοιδωρήθηκε, επιχειρήθηκε να ευτελιστεί λέγοντας ότι θα συνεργαστεί μετεκλογικά με την ΝΔ, και πρόσφατα «τιμωρήθηκε» από το χειραγωγούμενο ΕΣΡ, του οποίου η θητεία έχει λήξει, με πρόστιμο 2.000.000 ευρώ και διακοπή του μόνου πνεύμονα ενημέρωσης που είχε, των τηλεοπτικών εκπομπών του! Γιατί η δύναμη της ανεβαίνει ανησυχητικά, για την Κυβέρνηση.

Η Κοινοβουλευτική Δικτατορία, βλέπετε δεν μπορεί να ανέχεται τις αντίθετες φωνές…

Δημήτριος Γάκης

Κοινοποίησε στους φίλους σου: