ΛΥΠΟΥΜΑΙ κε ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ γιατί:

  • Ήλθατε στη Φλώρινα, απομονώσατε το κέντρο της ώστε να μη μπορούμε να προσεγγίσουμε, βγάλατε ένα λογύδριο σε καμμιά 50αριά νοματαίους και αναρίθμητους πραιτωριανούς για να σας φυλάνε, μας τάξατε παραμύθια και δεν είπατε ούτε μία κουβέντα για τον ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, που υπέστη σοβαρές ζημιές στον τελευταίο σεισμό και όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκε η Κυβέρνηση για την αποκατάστασή του, αλλά ούτε ο απαιτούμενος έλεγχός του δεν έγινε. Έτσι ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού της πόλης εκκλησιάζεται στην ύπαιθρο. Μας είπατε, βέβαια, για τη «σήραγγα της Κλεισούρας», μόνο που το έργο αυτό ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ! Αφορά την επικοινωνία Πτολεμαΐδας–Καστοριάς!
  • Γιατί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Και όταν ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ και επιχειρηματολόγησα με επιστημονικά δεδομένα, με εξυβρίσατε, με ευτελίσατε, με λασπώσατε. Γιατί τόλμησα να είμαι Χριστιανός. Και γιατί τόλμησα να χρησιμοποιήσω την κοινή λογική και να πω ότι αν ίσχυαν αυτά που λέγατε, εσείς, οι συνεργάτες σας και οι «Επιστήμονες σας» δεν θα είχε μείνει ζωντανός παπάς για παπάς! Διότι ως γνωστόν οι Ιερείς «καταλύουν» δηλαδή πίνουν το υπόλοιπο της θείας κοινωνίας. Και οι ανθρωπότητα έχει περάσει φονικότατες επιδημίες σε σχέση με τον κορωνοιό που, πλέον επιβεβαιώθηκε ότι έχει μικρότερη θνητότητα από τον ιό της εποχιακής Γρίπης. Και οι Ιεράρχες δεν αντέδρασαν. Και κανένας από όσους ζητούν την ψήφο των Φλωρινιωτών και λοιπών Ελλήνων δεν αντέδρασε.
  • Γιατί κλείσατε αναίτια, χωρίς επιστημονική βάση τους ΝΑΟΥΣ και διώξατε ποινικά και με πρόστιμα κληρικούς και Λαϊκούς. Με μίσος! Διωγμός των Χριστιανών μετά τον Διοκλητιανό τον 4ο αιώνα μΧ! ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ χωρίς να τους δώσετε ούτε μία κλήση, χωρίς να διώξετε ποινικά ούτε έναν Μουσουλμάνο Κληρικό. Αφήσατε και τα παράνομα τζαμιά που λειτουργούν σε ασφυκτικούς χώρους χωρίς να τα ακουμπήσετε καθόλου. Κάναμε Πάσχα στο σπίτι, Ανάσταση ετεροχρονισμένη, αλλά ο Μουεζίνης καλούσε τους πιστούς για το Ραμαζάνι!
  • Γιατί καταδικάσατε κληρικούς που ΥΠΗΚΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ και όχι σε εσάς. Ξέρω, ο εγωισμός σας δεν σας επιτρέπει να αντιληφθείτε ότι εσείς δεν είστε… Θεός! Αλλά ΥΠΑΡΧΕΙ και είναι ανώτερος σας, ΕΥΤΥΧΩΣ.
  • Γιατί υλοποιήσατε την ηλεκτρονική ονοματοδοσία του παιδιού (ΦΕΚ Β’ 1210/16-03-2022) παρακάμπτοντας, ουσιαστικά, το μυστήριο της ΒΑΠΤΙΣΕΩΣ.
  • Γιατι αντικαταστήσατε το μυστήριο του ΓΑΜΟΥ με μια υπηρεσιακή υπογραφή Δημάρχου.
  • Γιατί καθιερώσατε και ευνοείτε την ΚΑΥΣΗ αντί της ταφής των νεκρών, καταργώντας τα προαιώνια έθιμα μας από την εποχή της Αρχαίας Ελλάδος.
  • Γιατί μας υποχρεώσατε να θάψουμε τους Νεκρούς μας μέσα σε νάιλον σακούλα, θαρρείτε και ο νεκρός βήχει και θα μεταδώσει… Θαρρείτε και πέθανε από Embola που μεταδίδεται δια επαφής!
  • Γιατί εχθρεύεστε την διδασκαλία των Θρησκευτικών, επιχειρώντας να κάνετε άθρησκα και ανήθικα τα παιδιά μας.
  • Γιατί αντί να επισκευάζετε τις Εκκλησίες (Αρκαλοχώρι, Φλώρινα κλπ.) χτίζετε ΤΖΑΜΙΑ..

Θα μπορούσα να εξιστορήσω και άλλους ΑΝΤΙΑΘΛΟΥΣ σας.

Και ένας μόνο από τους παραπάνω αρκεί.

Ο κυριότερος όμως είναι ότι ΑΓΝΟΕΙΤΕ ότι το Σύνταγμα της Ελλάδος που αρχίζει ως εξής: «Eις τo όνoμα της Aγίας και Oμooυσίoυ και Aδιαιρέτoυ Tριάδoς». Προφανώς ο εγκέφαλος σας δεν το έχει εντοπίσει και αποτυπώσει!

Και παρακάτω αναφέρει:

«Άρθρo 3: 1. Eπικρατoύσα θρησκεία στην Eλλάδα είναι η θρησκεία της Aνατoλικής Oρθόδoξης Eκκλησίας τoυ Xριστoύ. H Oρθόδoξη Eκκλησία της Eλλάδας, πoυ γνωρίζει κεφαλή της τoν Kύριo ημών Iησoύ Xριστό.»

Δεν είστε ανώτερος από το Σύνταγμα αλλά ΥΠΟ το Σύνταγμα κε Πρωθυπουργέ και προφανώς δεν είστε ανώτερος του Ιησού Χριστού.

ΛΥΠΟΥΜΑΙ.

Κοινοποίησε στους φίλους σου: