Δημήτρης Γάκης: “Χάνεται η ανεξαρτησία μας, τα δημοκρατικά και συνταγματικά δικαιώματα μας και εγκαθιδρύεται μια υγειονομική δικτατορία” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημέρωση της 24/4/2023 από τον Χειρουργό και υποψήφιο βουλευτή στην Π.Ε. Φλώρινας με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ κ. Δημήτριο Μιχ. Γάκη. Δείτε το βίντεο:

Καλώς ήλθατε στην ενημέρωση της 24ης Απριλίου 2023. Το θέμα μας: Αποτελεί εφιαλτική εξέλιξη η εκχώρηση των εθνικών αρμοδιοτήτων σε έναν υπερεθνικό, μη εκλεγμένο οργανισμό, που χρηματοδοτείται κατά 60% και ελέγχεται από τους φαρμακευτικούς κολοσσούς και το ίδρυμα Bill Gates. Το τελευταίο, αποκόμισε τεράστια κέρδη από τη χρηματοδότηση των Pfizer, Moderna και BionTech για τα εμβόλια MRNA.

Εκχωρείται λοιπόν η κρατική ελευθερία λήψης απόφασης για λήψη επιδημιολογικών μέτρων ή lockdowns από τα κράτη, άρα δεν θα υπάρξουν φωτεινές εξαιρέσεις στο μέλλον, όπως αυτή της Σουηδίας. Για κήρυξη επιδημίας ή πανδημίας, για το τι είναι παραπληροφόρηση, άρα δεν θα μπορώ να σας ενημερώνω στο μέλλον. Για επιβολή περιορισμού κινητικότητας των πολιτών π.χ. ψώνια σε απόσταση 2 χλμ. από το σπίτι. Ακόμα και για περιβαλλοντικούς λόγους. Για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και θεραπείες. Για κυρώσεις στους αρνητές.

Φίλοι μου, χάνεται η ανεξαρτησία μας, τα δημοκρατικά και συνταγματικά δικαιώματα μας και εγκαθιδρύεται μια υγειονομική δικτατορία. Το μέλλον της ανθρωπότητας προοιωνίζεται μαύρο. Κανένα κόμμα δυστυχώς, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ δεν έχει αρθρώσει λέξη. Η τροποποίηση της Συνθήκης, επίκειται να περάσει μέσα στις εκλογές, χωρίς να ενημερωθούν οι Έλληνες από την κυβέρνηση.

Ξυπνήστε!

Κοινοποίησε στους φίλους σου: